Kezdőoldal

Cégünk 1988-ban kezdte működését mint önálló kisipari műhely, amely fogaskerekek gyártására szakosodott. Az évek során folyamatosan bővítettük gépparkunkat, így egyre szélesebb igényeket tudunk kielégíteni. Szilárd elhatározásunk, hogy kimagasló minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk így hosszú távú kapcsolatokat alakíthatunk ki ügyfeleinkkel. Ennek nélkülözhetetlen eszköze, hogy technológiai folyamatainkat állandó felügyelet alatt tartjuk és fejlesztjük. 

Fontos, hogy munkatársaink képzettek legyenek. Sikereink egyik záloga a csapatmunka. Munkatársaink különböző szakmai területeken szerzett tudását és tapasztalatát ötvözve képesek vagyunk különböző problémák gyors és szakszerű kezelésére. Büszkén mondhatjuk, hogy tevékenységünkkel mozgásban tartjuk az ipart, azáltal, hogy alkatrészeket biztosítunk régi gépek javításához illetve új gépek építéséhez, az ipar minden területén. Cégünk története során készített és készít alkatrészeket szerszámgépekhez, téglagyári felszerelésekhez, építőipari gépekhez (markolók, rakodók, daruk, stb.), bányai berendezésekhez, a legkülönbözőbb járművekhez (személyautó, teherautó, motorkerékpár, kerékpár, hajó, sárkányrepülő), hulladék újrahasznosító-gépekhez, hőerőművekhez, nyomdagépekhez, élelmiszer-ipari feldolgozó valamint csomagoló gépekhez és persze nem utolsó sorban mezőgazdasági gépekhez.

Mindig nyitottak vagyunk a kihívásokra és legjobb tudásunk szerint oldjuk meg az új feladatokat. Több mint két évtizedes működés és ez idő alatt megszerzett szakmai tapasztalat garantálja termékeink és szolgáltatásaink minőségét.