Početna

Firma "TAPAI-GEAR" je osnovana 1988.godine kao samostalna zanatska radnja, koja se specijalizovala za proizvodnju zupčanika. Proteklih godina kontinuirano smo proširivali naš mašinski park, i zahvaljujući tome možemo našim klijentima pružiti široku lepezu usluga.

Naša čvrsta odluka je, da pružimo usluge visokog kvaliteta i na taj način spremni smo za sklapanje dugoročnih veza sa našim klientima. Za to je neophodno, da naše tehnološke procese razvijamo i da držimo pod stalnom kontrolom. Važno je da naši saradnici budu kvalifikovani. Ključ uspeha u našoj firmi je timski rad. Mi smo u stanju da rešavamo brzo i stručno razne probleme kombinovanjem stečenog znanja i iskustva naših saradnika.

Možemo se pohvaliti, da sa našom delatnošću industriju držimo u pokretu na taj način, što obezbeđujemo delove za popravku starih mašina, odnosno za izgradnju novih mašina. Tokom istorije naše firme, pravili smo i pravimo delove za altne mašine, opremu za ciglane, mašina za građevinsku industriju (bageri, utovarivači, dizalice itd.), rudarske opreme, razna vozila (automobila, kamiona, motocikala, bicikala, brodova), mašina za reciklažu otpadaka, toplana, štamparskih mašina, mašina za preradu odnosno ambalažiranje u prehrambenoj industriji i na kraju, ali ne najmanje važno, za poljoprivredne mašine.

Mi smo uvek otvoreni ka izazovima, i rešavamo nove zadatke po našem najboljem znanju. Radimo već više od dve decenije, i za to vreme stečeno stručno iskustvo garantuje kvalitet naših proizvoda i usluga.