Tulajdonosok


Tápai István

A szerszámgépgyártásban eltöltött 25 év után indítottam el önálló vállalkozásomat 1988-ban. Kezdetektől fogva nagyon fontos számomra a minőségi munka és büszke vagyok rá, hogy magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára. A legnagyobb elismerés számomra, a partnereink elégedettsége, ami alátámasztja, nem volt hiábavaló az eddigi erőfeszítés. A mai napig aktívan részt veszek a munkában és boldog vagyok, hogy fiaim folytatják a cég fejlesztését.


Tápai Zsolt

1990-ben a gépészeti középiskola befejezése után kezdtem el dolgozni édesapánk vállalkozásában, 2012-től a cég igazgatójaként tevékenykedem. Magamról röviden annyit, hogy szeretem amit csinálok, a precíz munka híve vagyok. Célom, hogy hosszú távú sikeres együttműködést építsek ki ügyfeleinkkel. Fontos számomra, hogy cégünk a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, megbízható partnerként számontartott és sikeres vállalkozás legyen. Távlati célom alátámasztani, hogy semmi sem lehetetlen.


Tápai Árpád

A műszaki főiskola elvégzése óta a cégnél dolgozok, ami akkor még édesapánk tulajdonában volt. 2012 óta résztulajdonosa és műszaki igazgatója lettem a vállalkozásnak. Célom, egy olyan vállalat irányítása, amely megfelelő munkafeltételek biztosításával lehetővé teszi, nem csak a tulajdonosok, hanem az alkalmazottak és családjaik biztos megélhetését még nehéz gazdasági körülmények között is. Állandóan a fejlődés lehetőségeit keresem, és nyitott vagyok az újításokra. Hiszem, hogy egy jó csapat mindig többet tud nyújtani, mint a csapatot alkotó egyének külön-külön.