Vlasnici


Tapai Ištvan

Posle 25 godina provedenog u proizvodnji alatnih mašina, 1988. godine sam postao preduzetnik. Od početka mi je jako važan kvalitet i ponosan sam da našim klijentima možemo pružiti usluge visokog kvaliteta. Veoma mi je važno videti zadovoljstvo naših partnera, to je dokaz da dosadašnji napori nisu bili uzaludni. Do današnjeg dana aktivno učestvujem u poslu i srećan sam što sinovi nastavljaju razvijanje firme.


Tapai Žolt

1990. godine, nakon završetka mašinske srednje škole sam počeo raditi u firmi oca, od 2012. godine sam na poziciji direktora. O meni ukratko toliko da volim ono što radim, važno mi je preciznost u poslu. Moj cilj je da izgradim dugoročnu uspešnu saradnju sa klijentima. Važno mi je da naša firma prilagođavajući potraživanjima tržišta bude pouzdan partner i uspešno preduzeće. Dalji cilj mi je dokazati da ništa nije nemoguće.


Tapai Arpad

Nakon završetka više tehničke škole počeo sam raditi u firmi, koje je tada bio vlasništvo oca. Od 2012. godine sam postao suvlasnik i tehnički direktor. Moj cilj je da vodim preduzeće, koji stvaranjem pristojnih uslova za rad, omogućava siguran život ne samo vlasnicima, nego i zaposlenima i njihovim porodicama i u teškim ekonomskim vremenima. Uvek tražim mogućnoste razvoja i otvoren sam na nove izazove. Verujem da jedna dobra ekipa uvek može pružiti više, nego članovi grupe pojedinačno.